Menu
Logo Later als je Bigband
Size Matters

Soul, Funk & Disco Night

Disco, soul en funk, het is voor ons niet ver van het bed om met deze 3 hoofdgenres een avond te organiseren. Samen met de te gekke Utrechtse Studenten Big Band gaan we op zaterdag 11 februari een feestje bouwen bij Four Seasons in Leusden.
De twee bigbands wisselen elkaar af en onze eigen -ja zo voelt het nog steeds- Thijs van Otterloo komt er af en toe waanzinnig lekker dwars doorheen soleren. De DJ zorgt ervoor dat er ook voor en na de bigbands voldoende te dansen is.

Ben je op zoek naar een avondje op een stoel bigband Jazz luisteren dan is dit niet jouw feestje. Heb je zin in een avondje uit met hele fijne dansmuziek? Dan moet je hierbij zijn!

Wie spelen er:

De Utrechtse Studenten Big Band

https://www.usbb.nl/

De Utrechtse Studenten Bigband (hierna: USBB) is dé studentenbigband van Utrecht. Met frisgroene stropdas maken deze swingende studenten van iedere gelegenheid een feest dat je niet wil missen. 

Met Utrecht als thuisbasis speelt deze groep jonge, fanatieke jazzliefhebbers regelmatig op studentengala’s, festivals en andere openbare gelegenheden in haar eigen stad. Daarnaast slaat ze ook haar vleugels uit naar de rest van Nederland en zelfs het buitenland. Door een frisse en moderne visie op jazzmuziek weet deze 18-koppige bigband, die volledig bestaat uit studenten, een breed publiek aan studenten en jonge mensen in aanraking te brengen met dit genre. Het repertoire loopt uiteen van swing tot wereldmuziek tot dansbare hits, en van nummers van klassieke jazziconen tot stukken van hedendaagse muzikale helden. De USBB streeft hiermee vol enthousiasme haar belangrijkste doel na: het populariseren van bigbandmuziek onder een breed en gevarieerd studentenpubliek. 
Op artistiek gebied daagt de USBB zichzelf telkens uit door haar repertoire te vernieuwen en nieuwe stijlen te ontdekken. Zo speelt de bigband een aantal stukken die speciaal zijn gearrangeerd of geschreven voor de USBB, onder andere door dirigent Daan Bogers.

Thijs van Otterloo (sax)

Thijs is jaren muzikaal leider geweest van de LAJBB en eigenlijk willen we hem er gewoon altijd bij hebben als er iets leuks te doen is. Owja hij speelt ook een aardig stukje sax en de arrangementen van verschillende nummers in het repertoire van de LAJBB komen van zijn hand.

Thijs zal bij de USBB en de LAJBB langskomen om je te verbazen met zijn waanzinnige saxspel.

Later Als Je Big Band

Even geen jazz of zwaar werk maar een dik uur feest bouwen,... daar hebben deze mannen en vrouwen wel oren naar!

Hoe Wat Waar?!

Zaterdag 11 februari 2023
Van 20:00 - 1:00
Four Seasons in Leusden https://www.restaurantfourseasons.nl/
Kaartje: 10,00 en HIER te koop