Wat?

POP UP OUTDOOR CHRISTMAS PARTY

waar?

BIJ U OP DE STOEP

Met?

FULL SIZE LIVEBAND MET BALLEN

Later als je Winter Wonderband

a Pop-up Outdoor Christmas Party!

Samen met je collega’s dit gekke jaar afsluiten? De Later als je Big Band gaat op Kersttour en kan ook bij jouw bedrijf langskomen! De bigband speelt een uur lang een groovy en funky kerstrepertoire in hun eigen mobiele kerstpodium, de Christmas Express. Geef je eindejaarsfeest een boost met dit coronaproof kerstoptreden.

Christmas Party in coronastijl

Met Kerst verdien je het, zeker in dit jaar, om met collega’s samen te komen , en dan niet proosten van achter een computerscherm, maar in het echt. Om te praten over het afgelopen jaar, maar ook vooral om vooruit kijken naar een nieuw jaar met hopelijk weer veel nieuwe mogelijkheden.

Ook de Later als je Big Band kijkt er naar uit om publiek weer te laten genieten. Zet bijvoorbeeld wat statafels neer, de Glühwein warm en wij zorgen voor de rest. Vanuit onze Christmas Express, een vrachtwagen in kerstsfeer met pop-up podium, maken we er een feestje van.

Coronaproof: Jij en je collega’s staan buiten, uiteraard op afstand zodat het voor iedereen veilig is. Geniet een uur lang van funk, jazz en kerstklassiekers in bigband stijl.

Lijkt het je wat? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De nieuwe kersttrend, boek de Winter Wonderband

Boek je kerstoptreden

Wil je meer informatie over de Later als je Wonder Band Christmas Express? Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op met Gerbrand Gersen 06 – 22441590.

LAJBB Christmas Express