Menu
Logo Later als je Bigband
Size Matters

Post Corona Funky Festival

13 november 2021
Aanvang 16:30
Georganiseerd door de B-Machine is op 13 november 2021 poppodium Brebl in Nijmegen het toneel van het Post Corona Funky Festival (in vroegere tijden noemde we zo’n happening ‘The Annual Rompin’ Stompin’ Funking Party’. Een aantal leden van The B Machine speelt ook in andere bands en deze hebben zij uitgenodigd om er een fijne […]

Georganiseerd door de B-Machine is op 13 november 2021 poppodium Brebl in Nijmegen het toneel van het Post Corona Funky Festival (in vroegere tijden noemde we zo’n happening ‘The Annual Rompin’ Stompin’ Funking Party’. Een aantal leden van The B Machine speelt ook in andere bands en deze hebben zij uitgenodigd om er een fijne muzikale happening van te maken. De volgende acts staan nu al te trappelen:

De Later Als Je Bigband. Twintig man sterk en goed voor funk, soul, pop en ballads op orkaankracht! (www.lateralsjebigband.nl)

Platvloers. Funky, dansbare hiphop met scherpe teksten in onze moerstaal (www.platvloers.com)

Sweet Bourbon. Soulful blues met een funky inslag en met een knipoog naar southern rock. (www.sweetbourbon.nl)

En natuurlijk de afsluiter! The B Machine!! Al meer dan 30 jaar een lust voor oog en oor. Soul, disco en funk leiden de luisteraar door decennialange hitlijsten. (www.bmachine.nl)

Steven Trooster zal als DJ aanwezig zijn. Het programma loopt van pakweg 16.30 tot 0.00. En als Corona niet weer vervelend gaat doen, hopen we op een volle bak daar aan de Waalbandijk 14 e/f in Nijmegen.


Poppodium BREBL
Waalbanddijk 14


Nijmegen